Flaggstångsbelysning

En flaggstång kan med hjälp av en ljusslinga skapa extra stämningsfull belysning, vilket allt fler har insett. Hos oss hittar du ett stort antal olika modeller av  flaggstångsbelysningar för montering på flaggstången.

Flaggstångsbelysning har blivit en allt mer vanlig syn, särskilt till vinterns olika helger. Runt jul är det många som väljer att, med hjälp av en ljusslinga, skapa en stämningsfull belysning kring flaggstången. Det blir en vacker ljuskälla som lyser upp trädgården, parken eller gården på mörka kvällar.

Vi har valt att satsa på olika modeller av flaggstångsbelysning av hög kvalitet, vilket gör det enkelt att hitta en belysning som passar för de flesta behov och önskemål. Det är inte svårt att montera belysningen och du hittar detaljerade anvisningar här på vår hemsida. Hitta en modell som passar dig och satsa på en vackert belyst flaggstång i år.

Hos oss kan du enkelt och bekvämt beställa en ljusslinga för din flaggstång. Vi har belysningar i lager året runt vilket gör att våra leveranstider är korta. Vi kan leverera flaggstångsbelysning till hela landet.

Vi har också flaggstångsbelysningar som endast monteras på stången och som inte behöver förankras i marken. En av fördelarna med detta är att du inte behöver vänta tills vintern med is och snö är över innan du kan ta ner belysningen.

Har du frågor kring våra produkter är du välkommen att ta kontakt med oss och vi hjälper dig hitta rätt produkt för din flaggstång.

dekoration flaggstång

X-MAST ljusgran

X-MAST har tyvärr utgått ur sortimentet.

Läs mer ...

julgransbelysning flaggstång

NORDIC LIGHT LED

Flaggstångsbelysning som monteras på flaggstången, med staglinor som förankras i marken...

 Läs mer ...

ljusslinga flaggstång

STAV-GRANEN

Om du har en flaggstång är julgranen nästan färdigklädd. Med Stav - granen blir din flaggstång en elegant glittrande ljusgran i en lång dräkt av ljus..

 Läs mer ...

belysning flaggstång

FAIRYBELL ljusgran

En flaggstångsbelysning bestående av ett ljusnät som du enkelt hissar upp i flaggstången.  Läs mer ...