Julbelysning flaggstång

Vi erbjuder flera olika julbelysningar av hög kvalitet som lämpar sig för både privatpersoner samt företag. De flesta av våra julbelysningar monteras direkt på flaggstång men vi har även vissa mindre modeller som levereras med en egen stång. Av de modeller som monteras på flaggstång så fästes vissa i marken medan andra har en ring i botten som monteras runt flaggstången och gör att julbelysningen istället ”svävar” ovan mark.

Julbelysning till flaggstång

En julbelysning för din flaggstång förvandlar vilken trädgård eller offentligplats som helst till en välkomnande plats med mycket julkänsla. Speciellt i vårt land, med kalla och mörka vintrar, passar sig denna typ av belysning extra väl då den lyser upp de mörka kvällarna och nätterna. Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder som återkommit för att köpa fler belysningar för sina flaggstänger och kontaktas ofta av deras grannar som önskar beställa liknande julbelysning till sin egen trädgård eller arbetsplats. Julbelysningen sprider inte bara glädje för dig som köpt den utan uppskattas även av de som går och kör förbi ditt hus eller kontor och ser dessa vackra kreationer som sprider ljus och julstämning.

Om du letar efter en julbelysning för din flaggstång av hög kvalitet så har vi vad du söker. Våra belysningar är mycket eleganta och består av många LED-lampor men är samtidigt energisnåla. Det går att få tag på reservdelar till våra olika modeller även efter garantitiden vilket gör att du har glädje av dessa julbelysningar i många år framöver.