start top Flaggstångsservice

Professionell flaggstångsservice

En flaggstång står ute året runt och påverkas ständigt av sol, regn, snö och vind. Vädret påverkar flaggstångens funktion och om du vill ha en flaggstång som alltid fungerar bör du beställa en flaggstångsservice med jämna mellanrum. En flaggstång är för många en symbol som bör vara i bra skick, för att ge ett välkomnande intryck.

Professionell flaggstångsservice pågårNär det uppstår ett fel med en flaggstång är det inte alltid så enkelt att lösa problemet på egen hand. En flaggstång är i behov av regelbunden renovering eller upprustning, när du anlitar oss för service och genomgång av flaggstången byter vi slitna och defekta delar, Detta kan vara svårt att utföra om man inte har den utrustningen som krävs. Inget service jobb är för litet eller för stort för oss.

Vi arbetar med alla förekommande fabrikat på marknaden.

Laga flaggstång

En trasig flaggstång kan lätt bli en risk för omgivningen om den faller, den kan orsaka personskador och / eller materiella skador. Trasiga flaggstänger är inte heller någon vacker syn. Vi har den kompetensen som krävs för att utföra reparationer av flaggstänger på ett tryggt och smidigt sätt. Vi har lång erfarenhet av flaggstångsservice och ser till att din flaggstång fungerar perfekt igen.

Våra montörer med välutrustade servicebilar utför de tjänster du behöver hjälp med. Allt i branschen förekommande, såsom flaggbyten, fällning av flaggstänger, nertagning av flagglina i topp, linbyten, service på krånglande vevmekanismer, samt mycket annat.

Vi har många gånger förhindrat stora kostnader för kunder genom att vi okulärbesiktigat flaggstången och dess infästning i marken, på taket eller muren och upptäckt att något är fel.

Har du frågor kring våra tjänster? Ta gärna kontakt med oss.