Flaggstångsbelysning

En flaggstång kan med hjälp av en ljusslinga skapa extra stämningsfull belysning, vilket allt fler har insett. Hos oss hittar du ett stort antal olika modeller av flaggstångsbelysningar för montering på flaggstången.

Flaggstångsbelysning har blivit en allt mer vanlig syn, särskilt till vinterns olika helger. Runt jul är det många som väljer att, med hjälp av en ljusslinga, skapa en stämningsfull belysning kring flaggstången. Det blir en vacker ljuskälla som lyser upp trädgården, parken eller gården på mörka kvällar.

Vi har valt att satsa på olika modeller av flaggstångsbelysning av hög kvalitet, vilket gör det enkelt att hitta en belysning som passar för de flesta behov och önskemål.

Vår främsta leverantör, Fairybell, är världsledande på belysning för flaggstänger. Se vårt sortiment av Fairybell-ljusgranar här. Det är inte svårt att montera belysningen och du hittar detaljerade anvisningar här. Hitta en modell som passar dig och satsa på en vackert belyst flaggstång i år.

Hos oss kan du enkelt och bekvämt beställa en ljusslinga för din flaggstång. Vi har belysningar i lager året runt vilket gör att våra leveranstider är korta. Vi kan leverera flaggstångsbelysning till hela landet.

Vi har också flaggstångsbelysningar som endast monteras på stången och som inte behöver förankras i marken. En av fördelarna med detta är att du inte behöver vänta tills vintern med is och snö är över innan du kan ta ner belysningen.

Har du frågor kring våra produkter är du välkommen att ta kontakt med oss och vi hjälper dig hitta rätt produkt för din flaggstång.