Fairybell-ljusgran som lyser upp i vintermörkret

Flaggstångsbelysning

En flaggstång kan med hjälp av en ljusslinga skapa extra stämningsfull belysning, vilket allt fler har insett. Hos oss hittar du ett stort antal olika modeller av flaggstångsbelysningar – led-belysning för montering på flaggstången.

Flaggstångsbelysning på tomt Flaggstångsbelysning har blivit en allt mer vanlig syn, särskilt till vinterns olika helger. Runt jul är det många som väljer att, med hjälp av en ljusslinga, skapa en stämningsfull belysning kring flaggstången. Det blir en vacker ljuskälla som lyser upp trädgården, parken eller gården på mörka kvällar.

Vi har valt att satsa på olika modeller av flaggstångsbelysning av hög kvalitet. Med populära storlekar som 8 meter, 10 meter, 12 meter och 14 meter blir det lätt att hitta en belysning som passar för de flesta behov och önskemål.

Vår främsta leverantör, Fairybell, är världsledande på belysning för flaggstänger. Se vårt sortiment av Fairybell-ljusgranar här. Just nu har vi rea på utvalda modeller! Det är inte svårt att montera belysningen och du hittar detaljerade anvisningar här. Hitta en modell som passar dig och satsa på en vackert belyst flaggstång i år.

Hos oss kan du enkelt och bekvämt beställa en ljusslinga för din flaggstång. Vi har belysningar i lager året runt vilket gör att våra leveranstider är korta. Vi kan leverera flaggstångsbelysning till hela landet.

Vi har också flaggstångsbelysningar som endast monteras på stången och som inte behöver förankras i marken. En av fördelarna med detta är att du inte behöver vänta tills vintern med is och snö är över innan du kan ta ner belysningen.

Populära flaggstångsbelysningar 2019

Se fler modeller i vår webbshop!

FAIRYBELL ljusgran

En flaggstångsbelysning bestående av ett ljusnät som du enkelt hissar upp i flaggstången.

STAV-GRANEN

Om du har en flaggstång är julgranen nästan färdigklädd. Med Stav-granen blir din flaggstång en elegant glittrande ljusgran i en lång dräkt av ljus!

NORDIC LIGHT LED

Flaggstångsbelysning som monteras på flaggstången, med staglinor som förankras i marken.

Har du frågor kring våra produkter är du välkommen att ta kontakt med oss, så hjälper vi dig hitta rätt produkt för din flaggstång.