start top Företagsflaggor & reklamflaggor

Företagsflaggor & reklamflaggor

Är du ute efter att skaffa en företagsflagga till din verksamhet? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Flaggstångsspecialisten beställer du enkelt din företagsflagga helt efter dina egna önskemål.

Företagsflagga med egen logotyp

En företagsflagga – är ett bra sätt att synas med företagets namn och logotyp. Storleks- och formmässigt är man här fri att välja som man vill – liggande, stående eller olika format – det är ändå vanligt att företagsflaggor görs liggande i format och i samma mått som nationsflaggan då det helt enkelt ser snyggt ut när dessa två hissas samtidigt. Dock bör man inte ge företagsflaggan en bättre position än nationsflaggan.

Företagsflaggan kan användas för att visa upp ditt företags logotyp och budskap i många olika sammanhang. Den drar uppmärksamheten till sig där den vajar vackert i vinden utanför kontoret, butiken, industrin eller idrottsplatsen.

Då företagsflaggan syns väl på långt håll – är den ett så väl smart som kostnadseffektivt sätt att profilera ditt företag och dess logotyp. Men en företagsflagga kan även signalera fler budskap som till exempel en kort slogan, att företaget satsar miljömässigt hållbart eller vilken sorts produkter som erbjuds. Tänk dock på att hålla budskapet kort så att det syns väl där din företagsflagga dansar i vinden.

Fördelar med reklamflagga

Det finns många fördelar med att ha en eller flera företagsflaggor. Ditt företag syns tydligt och på långt håll, som ett ständigt närvarande budskap som skapar igenkänning hos alla förbipasserande, oavsett om det är dig de söker eller ej, vilket ger omgivningen kunskap om att var ditt företag finns. Helt enkelt ett riktigt snyggt sätt att både presentera företaget och ge det reklam.

När du ska beställa en företagsflagga från oss på Flaggstångsspecialisten hjälper vi dig gärna med råd om storlek, färger och design. Tveka inte att rådfråga oss!

För företagsflaggor och reklamflaggor – gäller inte de regler som nationsflaggan omfattas av utan här kan man med gott samvete låta sin företagsflagga sitta uppe dygnet runt. Men det innebär också att flaggan oavbrutet är utsatt för väder och vind vilket gör att den slits fortare än en vanlig flagga, som man hissar och halar och kanske inte heller låter sitta uppe varje dag.

För att företagsflaggan ska hålla så länge som möjligt krävs ett slitstarkt material.

  • Vid tillverkningen av våra företagsflaggor – används antingen stickad polyester (110g / m2) eller vävd marinpolyester (155g / m2).
  • Flaggans vikt – behöver vara så låg som möjligt för att den ska synas väl och röra sig fint i vinden, även dagar då det är stillsamma vindar . Därför screentrycks våra flaggor på enkel väv med genomtryck.

Kostnadsfri offert på företagsflaggor

För offert på de flaggor du önskar – behöver vi följande uppgifter:

  • Flaggans storlek
  • Vilket antal flaggor du önskar
  • Antalet tryckfärger
  • Vilket material du önskar

Bifoga gärna den logotype eller text du önskar så återkopplar vi till dig inom kort med prisbild.