Vakra ljusgranar längs väg

Låt flaggstången lysa upp i mörkret med vår julbelysning!

När dagarna blir allt mörkare och julen ligger runt hörnet börjar det bli dags att tänka på julbelysningen. Vill du se till att din just din tomt skimrar i vinternatten? Låt bli att damma av lådan med gamla ljusslingor där alla lampor inte fungerar och investera i ny utomhusbelysning till årets julfirande. Passa på att beställa hem en vacker ljusgran som enkelt hissas upp i flaggstången och förvandlas till en vacker julgran. Med en ljusgran från oss får du en unik julbelysning som kastar ett behagligt sken över just din uteplats.

Köp en ljusgran med vacker belysning

Hos oss på Flaggstångsspecialisten hittar du flera olika sorters ljusgranar. Våra Fairybell ljusgranar finns att köpa i olika färger och former. Vare sig du vill ha en gullig ljusgran på 3 meter eller en lite högre ljusgran på 12 meter så har vi det perfekta alternativet för dig. Har du inte en flaggstång på tomten? Inga problem! Våra mindre ljusgranar som är 3-4 meter kommer med en delbar metallstång som gör att de inte behöver monteras på en flaggstång. I vårt sortiment hittar du flera spännande modeller på ljusgranar. På våra multicolor ljusgranar skiner lamporna bland annat i flera vackra färger och nyanser. Ljusgranarna från Fairybell är även särskilt utrustade för den svenska vintern med frostbeständiga ljusslingor.

Alla våra ljusgranar från Fairybell håller högsta kvalitet och hållbarhet och de kan enkelt packas ned i lådan de kom i inför nästa jul. Att välja en ljusgran från Fairybell är helt enkelt en värdefull investering som förgyller flera jular framöver. Klicka här för att se hela sortimentet av ljusgranar från Fairybell.

Julbelysning för BRF och fastighetsägare

Vill du investera i julbelysning som sätter leenden på hyresgästernas läppar? Då har du hittat rätt! För Bostadsrättsföreningar rekommenderar vi att köpa en 12 meters flaggstång med en Fairybell ljusgran på 8 m. De här dimensionerna är optimala då det går att skotta bort snön som fastnar under ljusgranen. Det kan även vara en god idé att köpa två mindre ljusgranar på 3-4 meter som monteras utan flaggstång till husets entré. Låt sedan de två ljusgranarna välkomna både boende och gäster i vintermörkret. Om du behöver ytterligare hjälp eller inspiration på belysning och flaggstång till BRF är du välkommen att kontakta oss.

Flaggstångsspecialisten önskar dig en alldeles underbar jul fylld med ljus och glädje. Med någon av våra ljusgranar får du en vacker och energisnål juldekoration som passar företag, skolor eller hem.